Shopping Cart

Frakt 29kr i hela Sverige och Danmark!

Bucket Hat - Perfekt i alla lägen

Buckethat är en ikonisk del av sommarens klädsel, gjord för att skydda huvudet och ansiktet från solskador. Den har en fladdrig brätte som ger 360 graders skugga samtidigt som den är packbar nog för reseändamål – tänk på alla de där friluftsäventyren där du behöver något mångsidigt! Den ”ostrukturerade” designen gör denna casual accessoar perfekt även när du klär upp dig formellt!

Den breda, fladdriga brätten på den typiska fiskehatten räcker ofta för att skydda ägaren från både sol och regn. Den enkla designen gör den till ett idealiskt val för alla årstider – även när det finns mer modemedvetna alternativ! Denna stil uppstod i början av 1900-talet som ett sätt för brittiska bönder att hålla sig skyddade när de arbetade utomhus på sina gårdar.

En svart bucket hat är en viktig del av garderoben. Den kan kombineras med vad som helst och kommer alltid att förhöja din look, oavsett tillfälle!

En vit bucket hat är en enkel men fantastisk accessoar som kan användas till många olika outfits. Färgen du väljer hjälper dig att sticka ut i mängden och gör varje outfit komplett! Det finns så många alternativ tillgängliga, till exempel ljusblått eller klarrött; hitta vad som passar bäst för DIG genom att blanda dem tillsammans?

29kr frakt inom Sverige och Danmark!
Leverans inom 2-4 dagar!
Klarna Checkout